Szemöldök

MICROBLADING

Kézi eszközzel végzett technika. A legtermészetesebb hatás érhető el vele. A szemöldököt szálanként építem föl oly módon, ami az eredeti szálelrendezést és színt is követi. A microblading technika segítségével a szemöldök alakja formálható, a kikopott, hiányos szemöldök dúsítható-pótolható. Csak akkor tudod a microblading technikát választani, ha még nincs szemöldök tetoválásod, vagy ha az már nagyon elhalványult.

MICROSHADING

Kézi eszközzel végzett technika akár csak a microbalding. Különböző tűcsoportokat használva pixeles, finom púderes hatású szemöldököt érhetünk el ezzel a technikával. Alkalmas egészen világos/finom/lágy megjelenésű természetes és sötétebb/karakteres szemöldök készítésére, a választott pigmenttől függően. Ha idegenkedsz a géppel végzett tetoválástól, akkor számodra ez a megfelelő választás.

SOFT POWDER- PÚDER HATÁSÚ SZEMÖLDÖK

Karakteresebb szemöldök készíthető vele, mint a microblading technikával. Alkalmas egészen világos/finom/lágy megjelenésű természetes és a sötétebb/karakteres szemöldök készítésére, a választott pigmenttől függően. Lehet egy színnel elkészíteni vagy akár több színt összedolgozni, és így az ombre hatást elérni. Lényege, hogy itt a szemöldök eleje világosabb, a szemöldök alsó íve kontúrosabb, felsőrésze elmosódottabb, mintha csak porral lenne enyhén behintve a szemöldök.

HIBRID TECHNIKA

Ennél a sminktetoválásnál kétféle technikát alkalmazunk egy szemöldök tetováláson belül. A szemöldök elejét szálas technikával készítjük, a vége pedig átmegy finom porhatásba. Egyéniségednek megfelelően készülhet nagyon diszkrét természetes stílusban, de karakteresen is.