FONTOS tudnivalók bejelentkezés előtt!

​Bejelentkezés:

Időpontot csak bejelentkezés alapján tudok adni. Erre lehetőség telefonon van. Kérlek vizsgáld/vizsgáltasd meg a tetováltatni kívánt területet, hogy nincs-e rajta anyajegy, szemölcs, heg, ezek nem mindegyike kizáró ok, de mindenképpen tudnom kell róla mielőtt a tetoválásra sor kerül.

Előjegyzett időpont módosítása:

Az előjegyzett időpont módosítására CSAK  telefonon van lehetőség – viber, messenger NEM megfelelő,  (ha nem veszem föl a telefont, később mindenképpen visszahívlak) – legfeljebb egy alkalommal a regisztrációs időpontot megelőző, legkevesebb 7 naptári napon belül!Megértéseteket köszönöm!

ÁRAK

​SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS:

Microblading: 58.000 Ft

Részleges microblading: 35.000 Ft

Microshading: 58.000 Ft

Soft Powder: 58.000 Ft

Hibrid: 65.000 Ft

SZEMHÉJ TETOVÁLÁS:

Szempillasűrítés felül 35.000 Ft

Szempillasűrítés alul: 22.000 Ft

Szempillasűrítés, alsó+felső: 52.000 Ft

Felső vékony tusvonal: 45.000 Ft

Felső vastag tusvonal: 50.000 Ft

Szemhéj füstös hatás: 55.000 Ft

SZÁJ TETOVÁLÁS

Száj félsatír: 65.000 Ft

Száj teljes satírral: 85.000 Ft

3D ajak tetoválás: 95.000 Ft

Igény esetén konzultáció és allergia teszt: 5000 Ft, ami a tetoválás előtt kb. fél órát vesz igénybe. Ez tulajdonképpen egy ingyenes lehetőség, hiszen a készülő sminktetoválás árából levonódik. Ha bármi kérdésed, félelmed van a sminktetoválással kapcsolatban, itt lehetőséged nyílik rá, hogy megbeszéljük, illetve ha szeretnél allergia tesztet akkor azt is megcsináljuk.

Mit jelent a korrekció:

A korrekció legkorábban a tetoválást követő negyedik héttől vehető igénybe. Ennyi időre van minimum szükség, hogy a bőr regenerálódjon, és a pigment beépüljön. A korrekció alkalmával az esetleges pigment hiányosságokat pótoljuk. Ez egy egyszeri alkalom, ami ingyenes, és három hónapon belül vehető igénybe. Én minden vendégemnek biztosítom az egyszeri korrekciót három hónapon belül, viszont lemondás esetén már nem tudom garantálni, hogy ezen időszakon belül még egy időpontot tudok adni. A későbbiekben a korrekció plusz költséget von maga után területtől függően 10.000-20.000 ft. A korrekció nem tartalmazza új forma és új szín elkészítését!

​Mit jelent a frissítés:

Lehetőséged van a meglévő és általam készített tetoválásod kedvezményes frissítésére, ami a meglévő forma újra pigmentálását jelenti, amennyiben nem kell új formát rajzolni.

Frissítés 1 éven belül: a listaár 50%-a (nincs korrekciója)

Frissítés 1,5 éven belül: a listaár 20%-a (nincs korrekciója)

Frissítés korrekciója alkalmanként 10.000 ft

Elmaradt korrekció 90 nap után, de 6 hónapon belül: 10.000ft

Amennyiben új formát, másik technikát szeretnél, akkor ebben az esetben az új ár az érvényes.